>GLAVA®  Gyproc

« Tilbake

Strømgaten 4
GLAVA® Gyproc

GLAVA® er et norsk industriselskap med strategi og drift tilpasset norske forhold. Dette er forhold vi har jobbet i hver eneste dag siden 1935. Vi har tekniske konsulenter og representanter i hele landet.

GLAVA® Isolasjon er markedsleder og totalleverandør av isolasjon og byggesystemer.

GLAVA® Isolasjon er spesielt utviklet for norske forhold og norsk byggeskikk. Våre produkter er laget av miljøvennlige råvarer, utviklet for å isolere best. 

"Med vår kompetanse og våre produkter skal GLAVA® redusere energitapet i alle typer bygg. På den måten bidrar vi til at samfunnet kan bruke energiressursene mer effektivt og miljøvennlig".

 

Gyproc

Gyproc utvikler og produserer systemer for lett byggeteknikk med gipsbaserte bygningsplater og eies av franske Saint-Gobain.

Vi tar ditt ansvar på alvor.

Vi i Gyproc kjenner Norge, ut og inn. Fra det krevende landskapet og barske klimaet til komplekse byggeforskrifter og regelverk. Vi vet at det hviler et tungt ansvar på deg, enten du tegner, bygger eller eier et bygg. Derfor er det vårt ansvar å hjelpe deg. Vår kompetanse er alltid tilgjengelig – uansett hvor i landet man befinner deg. Våre løsninger for lett byggeteknikk er fremtidsrettede og miljøvennlige.

Sammen med deg har vi et felles mål: Bygg det er godt å være i.