Velkommen til tidenes bransjetreff på Vi Bygger Bergen!

Som en avslutning på to faglige messedager inviterer en samlet grossistforening alle sine viktige kunder til en spenstig bransjefest på USF Verftet fredag 7. september kl 19.00. Her vil du få anledning til å mingle sammen med både nye og gamle kollegaer i bransjen, nyte god mat og god drikke, samt bli underholdt av blant annet Hjerteslag og The Flying Dancing Kings. 

USF Verftet – Røkeriet
Fredag 7. september kl. 19.00

Program: 

19.00 Velkomst og mingling 21.30 Hjerteslag
22.15 VBB Awards: Kåring av Årets Stand
22.30 The Flying Dancing Kings

Hjerteslag

Med singelen «Sang Til Sonja» dominerte Hjerteslag norske radiobølger og albumet «Vannmann86» har blitt unisont hyllet av et samlet norsk pressekorps. Absolutt alle anmeldere har trillet terningkast fem for platen, I tillegg havnet albumet på andre plass i Dagbladets kåring av beste norske albumen i 2016. Ledet av vokalist og låtskriver Robert Eidevik, en sjeldent karismatisk og engasjerende frontfigur, er Hjerteslag anno 2018 bedre enn noensinne.

 

The Flying Dancing Kings

Fra Aretha til Adele, fra Beatles til Beyoncé, fra Stevie til Snoop… The Flying Dancing Kings har siden oppstarten i år 2000 etablert seg som et av de mest populære partybandene i Bergen. – The Flying Dancing Kings er et av Norges aller aller beste partyband. sier Heine Totland om bandet, som består av Tine Taule, Eirik Fluge, Anders Bitustøyl, Bjarte Aasmul, Einar Sogstad, Eystein Thue, og ikke minst blåserekken The Flying Horns.

 


 

Billetten koster kr 500 og dekker: Inngang, mat og underholdning.  Drikke sørger du for selv. 

Dersom du ikke har mottatt billett fra en av dine samarbeidspartnere, kjøper du din billett her: